Om os

Hvem er HFS Esport?

HFS Esport er en Horsens baseret esport forening, etableret start sommer 2019. Vi er en forening af gamere for gamere. Vores frivillige bestyrelse og trænerstab, har stor passion for gaming og esport. Sammen med vores medlemmer stræber vi efter at etablere en sund og social forening, hvor der er plads til både begyndere og de øvede medlemmer. Vores frivillige trænere har været igennem DGI's esport træner uddannelse, hvilket betyder de er super godt klædt på til at hjælpe både de nyere spillere, samt de trænede udøvere.

Vigtige Links

Etisk Kodeks


I samarbejde med DGI, Ungdomsringen, Dansk Firmaidrætsforbund og med opbakning fra Center for Ludomani og Anti Doping Danmark, er det lykkedes Esport Danmark at udvikle et samlet etisk kodeks for esporten i Danmark.
Kodekset danner basis for hvordan god esports-skik kan implementeres i klubber og foreninger over hele landet. Det er en frivillig mærkningsordning. Så, når man som klub/forening tilslutter sig etisk kodeks, markerer man samtidig over for omverden en vilje til at hjælpe spillerne godt på vej ind i sporten. Og med fokus på sundhed og bevægelse, en sport uden snyd og stimulerende midler er vi et skridt videre på vores vision om at være der 100% for spillerne – og deres familier.


Kontakt Os

Kunne du godt tænke dig at høre mere om HFS Esport?
Har du spørgsmål til foreningen?
Vil du høre nærmere om potentielt partnerskab eller sponsorat?

Kontakt os gerne via én af følgende metoder:
Vi glæder os til at høre fra dig!