Hold

Counter-Strike: Global Offensive

Med mange år på bagen, er Counter-Strike den længst stående esport titel. ESL, FACEIT, Starladder, DreamHack og danske BLAST, har i flere år etableret mange turneringer for den absolutte elite.
På et lidt lavere niveau har vi ESEA, FACEIT, ESL, EDEN Esport, 99DMG og mange flere, som har fokus på bredden.
Hos HFS esport fokuserer vi også på bredden, derfor har vi hold til både veteraner, nybegyndere og alt imellem.
Som en dygtig og afrundet CS:GO spiller, har man mange bolde i luften. Man ved hvordan man arbejder sammen på et hold, man er selvstændig og kan træne på egen hånd, men har også indblik i taktikker og kan analysere de situationer man havner i.
Hos HFS esport har vi dygtige og uddannede trænere, som alle har flere års erfaring på forskellig niveau i CS:GO og vores andre titler. Det betyder at vi altid har en eller flere trænere klar til at hjælpe vores medlemmer, med at dygtiggøre sig i CS:GO. Vi hjælper vores medlemmer med at afprøve de forskellige roller, såsom AWP, Lurk, Support, Ingame Leader og entry, så vi sammen med vores medlemmer kan skabe nogle hold til vores træning, der kan give dem adgang til at deltage i turneringer.
Når man er med på HFS esport CS:GO, betyder det at man får en masse redskaber der kan hjælpe en med at blive en bedre spiller, samt hjælp til at søge nye og større udfordringer.

League of Legends

League of Legends udkom som et gratis alternativ til Heroes of Newerth, da HoN blev et betalt spil. Udgivelsen fra RIOT var en kæmpe succes fra start. Med turneringer såsom League Of Sharks, Copenhagen Games og NPF herhjemme, har man rig mulighed for at få testet sin kunnen. Internationalt er RIOT’s egne turneringer de mest prestigefyldte. Udover RIOT’s egne turneringer, har andre store brands som ESL, Dreamhack, IGN og MLG også haft stor succes med deres LoL turneringer. Med de hyppige ændringer til champions, items, og NPC, er der altid noget at udvikle på, for at sikre man yder sit absolut bedste. Hos HFS Esport sætter vi en dyd i at danne rammen for positiv udvikling hos vores medlemmer. Vi hjælper med tilmelding til turneringer, giver kursus i hvordan man får mest af alt ud af sin træning, samt hvordan man analyserer sine demoer.

Fortnite

HFS Esport tilbyder Fortnite træning til nybegyndere og øvede. Fortnite kan spilles af hold og solo spillere alt efter hvad man vil så der er stor chance for at kunne tilpasse træningen til div. behov, hvor nybegyndere kan få smag for hvordan man træner Esport i alle facetter. Her tager vi de helt basale ting ind som hvordan man styrer sin character til aim, taktikker og generelt mechanics i spillet. For de lidt mere øvede spillere vil vi dygtiggøre dem i deres taktikker og udfordre dem på samarbejdet endnu mere. Alle hold vil have stor fokus på kommunikation, fællesskab og samarbejde. Fortnite er ved at træde ind i Esporten som en gældende faktor, især efter Fortnite World Cup, hvor 1. præmien lød på $3.000.000 som gik til en dreng på 16 år. Fortnite kan også være et rigtigt godt startsted hvis man vil videre til CS:GO eller andre spil senere hen.

Hold Plan

 • Mandag
  • 16:00-18:00 - Fortnite - 3.-6. klasse FULDT OPTAGET - VENTELISTE I BRUG
  • 18:30-20:30 - League of Legends - 16 år +
 • Tirsdag
  • 16:00-18:00 - Fortnite - 3.-6. klasse FULDT OPTAGET - VENTELISTE I BRUG
  • 18:30-20:30 - Fortnite - 6. klasse +
 • Torsdag
  • 16:30-18:30 - CS:GO - 5.-9. klasse FULDT OPTAGET - VENTELISTE I BRUG
  • 18:30-20:30 - CS:GO - 16 år + FULDT OPTAGET - VENTELISTE I BRUG
Alle hold hos HFS Esport forgår på den fysiske adresse: Stadionsvej 2, 8700 Horsens