Bliv frivillig

Forældre Frivillig

Som frivillig forældre kan man komme til at hjælpe HFS Esport med en række forskellige opgaver. Man kan komme til at hjælpe med at holde styr på deltagerne til diverse arrangementer, som foreningen vil deltage i, eller eventuelt afholde selv. Man kan også i nogle tilfælde være med til træningerne, hvis der mangler en assisterende træner. Her kan man hjælper med at holde styr på spillerne, løse eventuelle konflikter og lignende. Kontakt os på HSFEsport@gmail.com for mere information, eller for at tilmelde dig som forældre frivillig.

Træner Hos HFS Esport

Trænere har til opgave at planlægge, forberede og udføre en træning. Træneren skal inden en træning have forberedt hvad der skal undervises og øves til træningen, samt have forberedt hvad der er nødvendigt at forberede forinden. Træneren er desuden også mere i kontakt med forældrene til spillerne end den assisterende træner. Træneren er også mere i kontakt med bestyrelsen og deltager i trænermøder. Kontakt os på HSFEsport@gmail.com for mere information, eller for at ansøge som træner.

Assisterende Træner Hos HFS Esport

Assisterende trænere har til opgave, at hjælpe træneren med diverse opgaver under en træning. Den assisterende træner kan fx hjælpe med opsætning af pc’er inden en træning begynder, opsætning eller oprydning af redskaber til den aktive del af træningen eller oprydning af lokale og pc’er efter dagens sidste træning. Den assisterende træner hjælper desuden også med at holde styr på spillerne og evt forsøge at løse konflikter under træningen hvis dette skulle finde sted. Det er derfor ikke nødvendigt, at en assisterende træner har et stort kendskab til det spil, som man hjælper træneren med, men det er dog en fordel. Kontakt os på HSFEsport@gmail.com for mere information, eller for at ansøge som assisterende træner.